Elevator Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Manufacturing, Maintenance And Installation Technical Work For Elevator. Elevator

More info about this Elevator Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V-Tech Engineers will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V-Tech Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V-Tech Engineers expects the candidate to have the following skills: Elevator.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-27, Alok Industrial Estate, Odhav Rd, Odhav, Ahmedabad, Gujarat 380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. V-Tech Engineers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: V-Tech Engineers

Related jobs

  • BIM Technician|Electrical

    The global leader in public transport infrastructure, SYSTRA has specialized in the mass transit and rail market since 1+57. The main shareholders of SYSTRA are SNCF and RATP. Its ambition is to serve emerging needs for collective and sustainable mob...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assembly Technician

    We are looking for an Assembly Technician to join our team and assemble parts and components for new products according to specifications from clients or supervisors. Assemble products in consumer electronics goods Responsibilities • Work from layout...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Job Number 23108202 Job Category Engineering & Facilities Location Courtyard Ahmedabad, Ramdev Nagar Cross Road Satellite Road, Ahmedabad, Gujarat, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Managemen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now