Engineer

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Palsana, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Repair / Keeps Equipment Available For Use By Inspecting And Testing Vehicles And Completing Preventive Maintenance Such As Engine Tune-Ups, Oil Changes, And Tire Rotations.Maintains Vehicles Functional Condition By Listening To Operator Complaints And Conducting Inspections.Repairs Mechanical And Electrical System Malfunctions An. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Electronics | Branch : Electrical, Mechanical

More info about this Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mateshwari urban transport solution Pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mateshwari urban transport solution Pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mateshwari urban transport solution Pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Electrical, Electronics, Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mateshwari urban transport solution Pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: todi depot sikar road near apno rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mateshwari urban transport solution Pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mateshwari urban transport solution Pvt ltd

Related jobs

  • |FTY|302| | Mechanical Engineer

    Looking for 2021-2024 passed-out candidates. Key Responsibilities Led design, fabrication, and build of test set-ups and test equipment used by design and test engineering groups. Support in building, modifying, and verifying engineering prototype sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanical Engineer

    Looking for 2021-2024 passed-out candidates.JOB DESCRIPTIONDesigning, manufacturing, and installing components that fulfill requirements.Analyzing problems or deficiencies and developing solutions to resolve them.Conducting experiments and evaluation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanical Engineer

    Looking for 2021-2024 passed out candidates Design & develop mechanical system solutions based on engineering principles. Support design decisionswith analysis and calculations, as required. Participate in peer to peer design reviews and provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now