English| Science| Math Teacher
- Category: Education Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Teach School Students English, Math And Science Subjects.
More info about this English, Science, Math Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R D Memorial High School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R D Memorial High School expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R D Memorial High School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R D Memorial High SchoolSubhadra Nagar, Kaju Plot, Wakipada, Naigaon East - 401208+011140487 / ++87385823rdmemorialhighschool@gmail.com.
8. What are the timings of this job?
Ans. R D Memorial High School expects the candidate to work for the following hours: 7:00 AM - 1:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Looking for Online Japanese language instructor
Looking for Japanese language instructor to improve my reading, writing and speaking skills. I want to take classes on the internet. Preferably aJapanese language instructor who has a degree or certificate in Japanese Language. I prefer classes to be...
-
Immediately Require Online Vocal Music Teacher
Need a Vocal Music Teacher professional guide in Kandivali West, Mumbai. I want to take classes on the internet. The Vocal Music Teacher must communicate effectively. Vocal Music Teacher should be availble during weekdays and weekends. 100% Remote Jo...
-
Commerce Teacher
Females are preferred. Teacher will have to teach 11th class students (State and CBSE) with following subjects. 1. OC 2. SP 3. Microeconomics 4. Statistics Scope with us: Based on your performance you can become head of Commerce department at our Kam...