English Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Teach Online/Offline Lessons For Assigned Grades From Classes 6Th To 10Th. Work Closely With The Subject Expert And Other Colleagues, To Design Outcome-Based Unit Plans And Assessments For Grades 6Th-10Th. Grade Students Work (Answer Scripts, Assignments, Homework Etc.) And Give Constructive Written Feedback On Students' Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English

More info about this English Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sitare Foundation will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sitare Foundation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sitare Foundation expects the candidate to have the following skills: English.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sitare Foundation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The Millenium School, Halka No. 13 Village Nayta Mundla, A.B. Road By Pass,Silver Springs Phase-II,Indore - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sitare Foundation expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 4:00 PM | Monday to Friday

Related jobs

  • Music Instructor Keyboard and Guitar

    Job Description : Teaching general styles of music.Teaching classical piano, practical and theory.Teaching singing to students from beginner to advanced level.Incorporating musical instruments and movement in lessons.Planning and implementing a progr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Require Online Guitar Teacher in Indore |Job Id| 11113576|

    I am looking for Guitar Teacher in and around Bhawarkuan Square, Indore. I prefer to study using skype. The Guitar Teacher must communicate effectively. I prefer classes to be taken during the day. 100% Remote Job. Job Location Online Preferred class...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Primary Teacher

    Looking for Experience & Well trained Teachers for Pre-School, Submit your resume on Whatsapp No. 820031273+ Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹8,2+0.06 - ₹12,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • G...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Gwalior, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now