English Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching English, Improving Communication And Vocabulary, Evaluating Students. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English
More info about this English Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Expert Institute will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Expert Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Expert Institute expects the candidate to have the following skills: English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Expert Institute expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No:227, Fathima Towers,3rd floor, Triplicane Highroad,ch-05.
8. What are the timings of this job?
Ans. Expert Institute expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Related jobs
-
Business Studies Teacher
Full Job Description ● Encourage high standards in all aspects of school life, particularly in student progress ● Contribute to the effective and efficient running of the school ● Promote a school culture which is positive, purposeful and professiona...
-
Online CBSE Class + Tutor for Science in Chennai |Job|
We are looking to hire experienced tuition teacher in Porur, Chennai. I am looking to be taught online. Should have good concept clarity and should be able to communicate effectively. I prefer classes to be taken during the day. 100% Remote Job. Job ...
-
STEM Trainer
STEM Instructor with knowledge of robotics and computer science and expertise in microcontrollers like Arduino and Raspberry Pi and programming. With at least 2 years of experience in STEM training for school students. The instructor is responsible f...