English Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Sinnar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching English, Improving Communication And Vocabulary, Evaluating Students. Languages : English

More info about this English Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shatabdi English Medium School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the candidate to have the following skills: English.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sinner-Ghoti Highway,Via Deolali Camp & Bhagur Road ,Prashant Gardern, Near Shatabdi Engineering College,At Post Agazkhind,Tal-Sinner, Nashik, Maharashtra 422112.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shatabdi English Medium School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shatabdi English Medium School Sinnar, Maharashtra

Related jobs

  • English Teacher

    Responsibilities Creating lesson plans and gathering materials as per the curriculum Helping students read and comprehend stories and poems Assigning projects and assignments to students Evaluating and grading students' submissions Marking student's ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • English Teacher

    #Free staff children education,lunch facility,HRA.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Parbhani, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pre|Primary Teacher

    The Teacher Is Expected To Work With Ecce Lead And Education Outreach Program Director And Together Be Responsible For The Daily Running And Management Of The Given Class, Including Lesson Planning, Activities And Festivals Celebrations And Implement...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now