Executive Assistant | Back Office
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Indore, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Finance Executive & Management Job.
More info about this Executive Assistant - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oscorp Bright Career India will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no -06 , 60feet _
Airport Rd, Indore, Madhya Pradesh 452006.
8. What are the timings of this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the candidate to work for the following hours: 8.00 am - 5.00pm | Monday to Sunday
Related jobs
-
Home Based PART TIME FULL TIME Data Entry Operator Work
Apply on Talents Jobs Home Based PART TIME FULL TIME Data Entry Operator Work Information Technology Wipro Bhopal, Madhya Pradesh Apply on Talents Jobs 12 hours ago Full–time Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable ...
-
Back Office executive
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
MEESHO part time HOME BASED data entry jobs
Dear Candidates, We need friendly male/female candidates Your efforts & your income 100% Genuine Works only. 100% Payment Guarantee. Hurry up Don&rsquot miss this good opportunity to get jobs. You may continue with your regular job & stil...