Executive Assistant | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work A Receptionist'S Daily Tasks Will Involve:Meeting And Greeting Clients.Booking Meetings.Arranging Couriers.Keeping The Reception Area Tidy.Answering And Forwarding Phone Calls.Screening Phone Calls.

More info about this Executive Assistant - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Green Valley will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Green Valley expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Green Valley does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hazratganj Lucknow uttar pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Green Valley expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Green Valley

Related jobs

  • HR cum Office Administrator

    Job Title: HR cum Office Administrator Location: Lucknow (Onsite) Type: Fulltime Job Summary: The HR cum Office Administrator is responsible for managing both human resources and administrative tasks in an organisation. This role involves managing em...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Regional Admin Manager

    TATA CONSULTANCY SERVICES | Hiring Regional Admin Manager (RADM)r at Job Title:Regional Admin Manager (RADM) Location: PAN INDIA Experience Range: 8-11 Years Job description TCS has always been in the spotlight for being adept in the next big technol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive

    Admin Executive Yellow Umbrella Group Noida, Uttar Pradesh Apply 21 hours ago Full–time Working Location - Sector 132, Noida (work From Office) Experience Required : 1+ years Position: Admin Executive Salary: 20-25k Per month Interview mode : In-pers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now