Export Marketing Executive|Manager

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Export Marketing Executives/ Managersqualification: Graduate In Any Discipline Or Engineers Experience : 4-5 Years, Candidates Having Experience Of Export Marketing Small Bags, Jumbo Bags Or Block Bottom Bags Age Will Not Be A Bar For The Right Candidate.Preference To Candidates From :-1) Ahmedabad 2) Kolkata 3) Indoreapply To :-. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Selling, Presentation

More info about this Export Marketing Executive/Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Presentation, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 137 - 138, Jhotwara Industrial Area, Niwaru road, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ALLIANCE POLYSACKS PVT LTD

Related jobs

  • idea bpo job starting salary will be 20k to 45k Alwar

    • • Bargain customer pricing contracts with third party providers Benefits at HDFC Bank Dausa: • industries leading Incentives • Travel Allowance if required nearby Dausa • Health Insurance • Self Life Insurance To apply HDFC bank Credit Card Sales J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Dausa, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Job in Ajmer Alwar

    Ability to connect with clients at various levels • Should have minimum 6 + Month of of Sales experience (Fresher with good catching skill can apply) • Ability to Influence/relationship Management Skills • Analytical and financial skills • Ready to t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Dausa, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • +587065+45 Airtel 4G|Domestic| call|

    LPO , Customer Service , Operations Role Category:Operations Role:Business Development Manager Employment Typ International BPO Call Center Non Voice Process Customer Care Calling Backend Domestic Desired Candidate Profile CCE , Sr. Executive

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now