Factory Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Sector 69 - Faridabad, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 6+ - Faridabad

Working Hours :
+:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff.

More info about Factory Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sellect Motors will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sellect Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sellect Motors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no.36+, Sector-68, IMT, Faridabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sellect Motors expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Sellect Motors

Related jobs

  • Factory Helper

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Factory Helper

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Lead

    Hiring For “Assistant Lead– Knowledge and Behavior Change” About Jan Sahas About the organization Jan Sahas, established in the year 2000, is a not-for-profit grassroots organization committed to promoting the development and protect the rights of so...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now