Factory Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Badarpur, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 11500 - Rs. 16500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Badarpur

Working Hours :
+:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff.

More info about Factory Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 54 Interior will provide a salary in the range of 11500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 54 Interior expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 54 Interior does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aggarwal chowk Tanki Road Jaitpur Badarpur New Delhi 384355.

8. What are the timings of this job?
Ans. 54 Interior expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: 54 Interior

Related jobs

  • Picker | Packer

    Salary Range : Rs. 13800 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Factory Helper

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Factory Helper

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now