Fashion Designer

  • Category: Fashion Designer Jobs
  • Location: MR-10, Indore, Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 7000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
MR-10

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Design And Assist With The Production Of Clothing, Shoes And Accessories. Identify Trends. Select Styles, Fabrics, Colors For A Collection. Textile

More info about Fashion Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yognas will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yognas expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yognas expects the candidate to have the following skills: Textile.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MR 10, Indore 42060.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yognas expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Yognas

Related jobs

  • Fresher Fashion Designer

    Need aTeam of Fresher Fashion Designer for our startup Yognas..

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Web Designer

    Junior Web Designers assist in creating and maintaining websites, focusing on design elements and functionality. They work with tools like HTML and CSS, follow website design guidelines, and support senior web designers. This role involves learning a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer Fresher

    More jobs have been loaded. R Rajshri Entertainment Private Limited Graphic Designer (Fresher) Rajshri Entertainment Private Limited • Maharashtra • via SimplyHired 23 hours ago Full–time No Degree Mentioned Apply on SimplyHired Job description We ar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now