Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yami Food centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yami Food centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yami Food centre expects the candidate to have the following skills: Fast food, Home cook experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yami Food centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NERUl navi mumbai,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yami Food centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Yami Food centre

Related jobs

  • Urgently Require Cooking Teacher in Pune

    Job Location Pimple Saudagar Dietary Preference Vegeterian Cooking Classes, Non- Vegetarian Cooking Classes Preferred cuisine Bakery Classes, Punjabi Food Cooking Classes, Home Food Cooking Classes, Dessert Making Classes, Cake Decoration Classes, In...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef|Head

    Apply Chef Lean Raw Pune, Maharashtra Apply 2 days ago Full–time Lean Raw is hiring for Continental Chef/ Culinary Designer Experience: 1-4 years Location: Pune, Maharashtra. Job Description: You will have the required level of skills and knowledge f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef

    We are scaling up and growing our team in Pune looking to hire a Sous Chef for our kitchen to take care of our outdoor catering unit Minimum 5 years of experience Salary 1+T- 4+T

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now