Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Howrah, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food | Skills Needed : Tandoor, Non Veg

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Adele International will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Adele International expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Adele International expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Adele International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B/02/25 Kolkata West International City Howrah NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Adele International expects the candidate to work for the following hours: 1.00 PM- +:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Adele International

Related jobs

  • Cooking Job in Dubai UAE Apply Now

    Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Durgapur, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese More info about this Head Cook Job: 1....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Sukna, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cooking Job in Dubai UAE Apply Now

    Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Durgapur, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now