Fast Food Cook Job
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Noida, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Desert | Skills Needed : Veg
More info about this Fast Food Cook Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Urban theka will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Urban theka expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Urban theka expects the candidate to have the following skills: Desert, Fast food, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Urban theka expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Galaxy blue saphire mall, Greater noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. Urban theka expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Head Chef | Pastry and Confectionary
The job profile would include but not limited to: Head the Cake/Pastry/Confectionary division Understands and delivery premium quality and high standard products Is creative and innovative Has annual NPD (New Product Development) calendar in place an...
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Goldees will provi...
-
Kitchen Helper
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Naruyal chutney will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided b...