Fast Food Cook Job
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Surat, Gujrat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. Fast Food
More info about this Fast Food Cook Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. gurukrupa chinese will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. gurukrupa chinese expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. gurukrupa chinese expects the candidate to have the following skills: Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: yogi chowk, surat.
8. What are the timings of this job?
Ans. gurukrupa chinese expects the candidate to work for the following hours: - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Front of House Manager - Boston Pizza Shawnessy
Join the Winning Team at Boston Pizza Shawnessy! - Full-Time Front of House Manager Are you a passionate and energetic leader with a knack for creating exceptional guest experiences? Do you thrive in a fast-paced, team-oriented environment? If so, Bo...
-
Kitchen Crew Member
You know the name, get to know the story El Jannah holds its roots in humble beginnings, with the dream to bring simple, soulful Lebanese-Australian food into the hands (and mouths) of hungry customers seeking a delicious feast. In 1998, we opened ou...
-
Subway Sandwich Artist
We have several Sandwich Artist positions available at the following Subway stores: Yamba, NSW We are looking for 5 new Part time team members. High school students (Year 10, 11 and 12) are welcome to apply. Shifts Schedule: Morning staff Day/Lunch s...