Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Barmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. Fast Food

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MR Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MR Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MR Restaurant expects the candidate to have the following skills: Fast food.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M R j tawar in front of palika bazar main railway station road, Barmer Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. MR Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MR Restaurant

Related jobs

  • Cook|Chef

    Cooks / Chefs for the most sought after restaurant of Jaipur Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹35,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement • Flexible schedule • Food provided Schedule: • Rotational shift Supplemental pay types: •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Looking for Online Cooking Teacher in Jodhpur

    We are looking for a Cooking Teacher in and around Jodhpur, Jodhpur. I prefer to study using zoom or near meet. The Cooking Teacher should interact properly. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Remote Job. Job Location Onl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Our main menu is Kathi Roll. Responsibilities:Preparing and assembling ingredients for menu items.Preparing high-quality meals and food items according to company recipes.Storing excess food at the correct temperature in order to avoid spoilage.Ensur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now