Fast Food Helper
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Dehradun, Uttarakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.
More info about this Fast Food Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Big bite will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Big bite expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Big bite does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lane no 4 malviya nagar rishikesh uttarakhand.
8. What are the timings of this job?
Ans. Big bite expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef de Partie |Indian|
Knowledge and ability to run a section Ability to work without close supervision Ability to manage Commis Chefs Ability to produce good quality food in all sections Good oral communication Team management skills High level of attention to detail Good...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, North Indian Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, Restaurant Experience More info about this...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, North Indian Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, Restaurant Experience More info about this...