Female Office Admin Required Immidi|
- Category: Admin Executive
- Location: Bengaluru, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Female Office Admin Required Immidi... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indu Global Solution will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indu Global Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indu Global Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nagarbhavi Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Indu Global Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Vblock admin
Company Description Burgeon IT Services is a provider of technical and IT staff augmentation solutions with locations in the USA, Australia, and India. We offer Contract, Contract-to-Hire, Direct Hire and Payroll Services to companies of all sizes, a...
-
Executive Assistant
Want to be a part of our team? Provides administrative support to executive officers, the CEO, or President. Requires in-depth knowledge of company operations, policies, and procedures. Handles details of a highly confidential and critical nature. Co...
-
HR Admin
Job Description: HR / Admin Officer The successful applicant will be required to perform the following duties: Recruitment Support • Assist with drafting job descriptions, job advertisements and posting jobs to relevant job boards. • Conduct initial ...