Field Collection Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Dhulagari, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Collection Agency Need A Executive To Collect The Emi From Customer On Behalf Of Bank/Nbfc. License | Should Have : Bike

More info about this Field Collection Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganapati Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganapati Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganapati Services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 18 Basant Lal Saha Road Kolkata 700053
Near : Mahabirtalla Auto Stand.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ganapati Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ganapati Services

Related jobs

  • Store Executive

    For Store. Qualification: Degree / Diploma in Supply Chain Management / Inventory Management with minimum 2 years experience in relevant field.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources HR

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Design and update job descriptions 2. Advertise job openings on the company's careers page, social media, job boards, and internally 3. Craft recruiting emails to attract ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Home Tuition Mathematics|Science

    About part time job/internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Teach mathematics or science to school students at their home 2. Analyze the performance of the students and help them to master the concepts Skill(s) required M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now