Field Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ankushapur, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Description: Seeking A Dynamic Field Executive To Represent The Company In Client Interactions, Conduct On-Site Demonstrations, And Achieve Sales Targets. Responsibilities Include Building Customer Relationships, Providing Feedback On Market Trends, And Contributing To Business Growth. Distributor, KYC

More info about this Field Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STANCO SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STANCO SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STANCO SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Distributor, Kyc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hyderabad bala nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. STANCO SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: STANCO SOLUTIONS PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Business Development Executive

    • Responsible for sales and achieving revenue goals set by management • Need To identifying new business opportunities and closing deals • Need To identifying businesses from existing clients and upsell / cross sell. • Excellent organization and time...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Manager Required for multiple locations

    Role Responsibility Business Development for Leading Non Destructive Testing Chemicals in Industrial Segment 1 Customer Relationship with End Users2 Targeted Sales Handling 3 Needs to travel extensively in segment Customers 4 Must have handled Indust...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive | Retail Sales | Express Logistics

    Key responsibilities : ·Achievement of Budgeted sales figures. ·Assess competition scenario and update on upcoming projects and facilities. ·Liaison with existing customers building relationships. ·Prepare reports related to market scenarios and appr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now