Field Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sirsi Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18500 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sirsi Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Field Executive In Paytm. Should Have : Bike

More info about Field Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shanti group of education centre will provide a salary in the range of 18500 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shanti group of education centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shanti group of education centre expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anywhere inCITY.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shanti group of education centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shanti group of education centre

Related jobs

  • Business Development| Sales Intern

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 31000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • TerritorySalesManager

    # Job Information - **Employee Type:** Full Time - **Location:** 106, 1st floor, Manglam Signature Tower, Lalkothi, Jaipur, Rajasthan 302015 - **Experience:** 2 years of experience - **Skill:** lead generation, maintaining client relationship - **Sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skills necessary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now