Field Sales |amp| Marketing Executive|
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 32K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹20T a monthFull–time
As An Executive You Will Be Visiting Potential Leads And Converting Them Into Clients. This Process Would Require Field Visits (Visiting Hospitals And Clinics ) And Calling Via Phone. Should Have : Bike | License, B2B, B2C, Corporate Product
More info about this Field Sales & Marketing Executive. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lumexa will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lumexa expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lumexa expects the candidate to have the following skills: B2b B2c, Bike, Corporate product, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ajmer Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lumexa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Digital Marketing Ajmer
Full–time About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Build, plan and implement the overall digital marketing strategy. 2. Stay up to date with the latest technology and best practices. Manage all digital marketing ...
-
Social Media Executive
₹15T–₹25T a monthFull–time Social Media & Content Writer • Taking complete responsibility of the Social media accounts of clients • Creating the content calendar • Coming up with ideas & implementing online events & contests with clients ...
-
Marketing Executive |Software Company|
₹30T a monthFull–time Job Description - 1. Experience in Sales / Digital marketing of software. 2. Excellent communication (verbal + written), negotiating and interpersonal skills. 3. Develop strategies and tactics to get the word out about our compa...