Field Sales |amp| Marketing Executive|
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹20T a monthFull–time
As An Executive You Will Be Visiting Potential Leads And Converting Them Into Clients. This Process Would Require Field Visits (Visiting Hospitals And Clinics ) And Calling Via Phone. Should Have : Bike | License, B2B, B2C, Corporate Product
More info about this Field Sales & Marketing Executive. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lumexa will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lumexa expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lumexa expects the candidate to have the following skills: B2b B2c, Bike, Corporate product, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ajmer Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lumexa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Retail Promoter | Inside Sales Jobs in Ajmer for Undergraduate
₹10T–₹16.5T a monthFull–time Vivo Currently Hiring Inside Sales Promoter in Ajmer area to expend growth in Jaipur cluster, Ideal candidate should be 12th pass and interested doing retail sales job in Ajmer. Post/Role: Sales Promoter (In-side Store) C...
-
Retail Sales Executive Job in Ajmer | 12th pass
₹15T–₹24.5T a monthFull–time Cashkaro hiring Retail Sales Executive in Ajmer town to join with over 17 million users and India’s largest cashback & coupons marketplace along with a fast-paced career progression. Ideal candidate should responsible...
-
Area Sales Executive
₹80T–₹1.5L a yearFull–time Hiring for 3 Area Sales Executive Jobs in Ajmer, Rajasthan, Good Looking, good communication skill, Knowledge Associate, hardworking, task filler, with minimum 1 Year Experience, Required Educational Qualification is : Othe...