Field Sales |amp| Marketing Executive
- Category: Marketing Executive Jobs
- Location: Virar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Must Have Past Experience In Building Construction Site 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, B2C, Distributor, Dealer, Corporate Product, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. OM STEEL will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. OM STEEL expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. OM STEEL expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c Bike, Corporate product, Corporate tie ups, Dealer, Distributor, License, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. OM STEEL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Virar west.
8. What are the timings of this job?
Ans. OM STEEL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Marketing Executive Trainee
Back to position info Marketing Executive Trainee Mumbai We are looking for a dynamic and driven Marketing Executive Trainee to join our team at D.S. Research Centre. As a Marketing Executive Trainee, you will be provided with on-the-job training and...
-
Sales Marketing Executive
• Researching and identifying potential customers through various channels such as social media, online directories, and industry events. • Generating leads through email campaigns, cold-calling, and other outreach efforts. • Qualifying leads by asse...
-
Marketing Executive Internship in Mumbai at Mascot Spincontrol India Private|
About Company: We help personal care, home care, & cosmetic brands deliver their promise by clinically testing & certifying their claims. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Analyse the social media...