Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Thiruvananthapuram, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

1. Priority Will Be Given To Candidates Who Have Prior Experience In Sales Of Security Systems, Cctv Or Other Related Technologies.2. Must Be Self Motivated And Capable Of Working Independently.3. Must Have Own Vehicle.4. Must Be Flexible To Travel Within Kerala. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. galaxon international will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. galaxon international expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. galaxon international expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. galaxon international expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: galaxoninternational, mp appan road vazhuthacaud NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. galaxon international expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: galaxon international

Related jobs

  • Marketing and Communication Manager

    Summary Has been on a similar role in an Upscale / Luxury resort in India / South East Asia This role demands high degree to creativity to communicate effectively, attention to detail, and very strong interpersonal skills. .Deep understanding of the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Intern Kochi

    DIGITAL MARKETING - INTERNSHIP PROGRAM INTERNSHIP ROLE - Work with Digital marketing team leader in real time projects on SEO and SMO - SEO on page and offpage - Usage of tools - Blog and article promotion - Video and YouTube channel promotion. - Soc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Trainer

    Job Description (Min chars) A fast-growing, EdTech StartUp is on the lookout for an extremely self-driven talent to join their Upskilling Team Responsibilities listed below: The trainer needs to train and mentor students on different aspects of Digit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now