Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bareilly, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sbi Collection. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivij financial consultants pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivij financial consultants pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivij financial consultants pvt ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shivij financial consultants pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Person should be good in talking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivij financial consultants pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shivij financial consultants pvt ltd

Related jobs

  • Tele Calling Executive

    Full Job Description Job details Urgent Hiring Male/Female Telecaller For Aviation Industry Job type: Full-time / Regular / Permanent Shift and schedule: Day shift, Rotational Week off Qualifications Graduation English, Hindi, Punjabi (Preferred) Tel...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Business Manager

    Full Job Description Increase realize sales with the team. Motivate doctors to prescribe our products. Motivate the team for better growth of the team. Motivate chemist counter to sale our product. Achieve the given primary and secondary target. Appo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager|Loan Against Shares|Regional sales

    Full Job Description Description for Internal Candidates Achieve consumer durable and similar products new car finance volume and other cross sell products target by managing various relationships assigned, including, authorized dealers of various ty...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now