Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Resources will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Resources expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Resources expects the candidate to have the following skills: Loan, Sim card.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 303, Global Resources, +12 Spaces, Pleasant Park, Mira road,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Global Resources expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Global Resources

Related jobs

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Jewellery More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PREM GOLD PVT LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Chakan, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Sales Executive

    Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Software, B2C, Distributor More info about this Technical Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this ro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Mira Bhayandar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now