Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Atta, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Niganiya Hardwere will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Niganiya Hardwere does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lower Ground Floor, Unionbnk, Sohna Road, Badshahpur Gurgaon, Delhi - 122101 (Opposite Radha Krishan Mandir).

8. What are the timings of this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Niganiya Hardwere

Related jobs

  • Marketing Executive

    Develop and execute marketing strategies to drive business growth. Conduct market research to identify customer needs and market trends. Plan and implement digital marketing activities. Collaborate with cross-functional teams to align marketing effor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Company- Plasopan Engineers Pvt Ltd,Faridabad Roles & Responsibilities 1.Generate & Follow up Leads from market 2.Scan the territory allocated for new construction sites 3.Meeting Builders, Architects, Contractors and Interiors etc. for gener...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HIRING FOR SENIOR MARKETING MANAGER

    JOB LOCATION : Udyog Vihar, Phase 1, Gurgaon -122016, India SALARY : INR 30,000 (MAX) QUALIFICATION : Graduation EXPERIENCE : Minimum of 02 Years in Marketing as a Marketing Manager . Job Responsibilities Responsibilities of the Senior Marketing Exec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now