Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Kanpur, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Dealer, Distributor, License | Should Have : Bike

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HOME PRIDE ADHESIVE PRIVATE LIMITED COMPANY will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HOME PRIDE ADHESIVE PRIVATE LIMITED COMPANY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HOME PRIDE ADHESIVE PRIVATE LIMITED COMPANY expects the candidate to have the following skills: Bike, Dealer Distributor, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4+/+2 Site IV Sahibabad Indl Area Uttar Pradesh Ghaziabad - 208002.

8. What are the timings of this job?
Ans. HOME PRIDE ADHESIVE PRIVATE LIMITED COMPANY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: HOME PRIDE ADHESIVE PRIVATE LIMITED COMPANY

Related jobs

  • Email Marketing Specialist

    Job Description • Identifying a target audience to grow our email list • Designing and implementing direct email marketing campaigns • Capable of Proofreading emails for clarity, and grammatical and spelling errors. • Create email templates that are ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Email Marketing Executive

    5 DAYS WORKING|DAY SHIFT|NOIDA LOCATION LEAD GENERATION/EMAIL MARKETING - • 2yr - 3 yrs. experience of generating leads for services like SEO/WEB/MOBILE APP. • Exp. in generating business from bulk mailing for services like SEO/WEB/MOBILE APP. • Exp....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Email Marketing Executive

    Job Summary Urgently Hiring: Candidates will be responsible for doing online research of data and generate relevant leads related to website design, development, seo, smo, ppc etc. for all local and International markets. Experience: 1-3 yrs Location...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now