Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Baghpat, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Sales & Marketing ".

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES will provide a salary in the range of 106+0 INR to 25+00 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp.Eidgaha near charan Singh Tiraha
BUDHANA.

8. What are the timings of this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES expects the candidate to work for the following hours: + am - 6 pm


Company Name: SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES

Related jobs

  • Customer Relationship Executive|Sales

    Join the ABS Digital Services team as a Full Time Customer Relationship Executive/Sales on Erekrut, specializing in Customer Relationship Executive/Sales in the Retail industry. We are seeking talented individuals with a passion for Product & Sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Medical Representative Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Corporate Tie Ups, B2C, Distributor, B2B, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Medical R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Modinagar, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Consultant

    Field sales Job of Broadband Services Cold Calls min 20 daily Target base Job min sale 2 per day More about this Sales Consultant job Blue Town India is aggressively hiring for the job profile of Sales Consultant at Meerut in Baghpat locality. Kindly...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now