Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Hajira, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License | Should Have : Bike

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MAHESH OIL GROUP will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MAHESH OIL GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MAHESH OIL GROUP expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Surat , Hazira, Gujarat 474003.

8. What are the timings of this job?
Ans. MAHESH OIL GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MAHESH OIL GROUP

Related jobs

  • Female Sales Representative

    Job Summary Female executive required to sale our products in ahmedabad. Responsibilities and Duties Daily retail and corpcorporate sales Qualifications and Skills Freshers can be apply Job Type: Full-time Salary: ₹120,000.00 - ₹144,000.00 per year E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • jewellery sales executive

    Note: plz apply jewelery exeperience candidates only ,relavant exeperience is mandatory ,age limit 20years to 35years call to mon -sat and ,10:30 to 5pm plz read discription and apply then Jewelry Sales Associate Duties & Responsibilities To writ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Rajkot, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales And Marketing Specialist

    Good knowledge of Advance Excel

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now