Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Saifpur, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rbl Service will provide a salary in the range of 11000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rbl Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rbl Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: noida p sec 2.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rbl Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rbl Service

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bharat Sales Corporation will provide a salary in the range of 10000 INR to 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Executive

    JOB OVERVIEW Position Summary: The Cyno aims to build and nurture leadership talent for positions across divisions through the organization's accelerated learning program. We are hiring a talented Area Sales Executive professional to join our team. I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Bihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    You Will Be Given Electric And Electronic Products By The Company, Which Has To Go To The Market And Sell The Products By Becoming A Systematic Distributor. 150Fans Ranges, 10Winter Items Ranges, Kitchen Items 140Ranges. More Than 2 Years Experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now