Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Kukurdaura, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VINCI INDUSTRIAL CORPORATION will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VINCI INDUSTRIAL CORPORATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VINCI INDUSTRIAL CORPORATION does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VINCI INDUSTRIAL CORPORATION expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhawanipur Kolkata.

8. What are the timings of this job?
Ans. VINCI INDUSTRIAL CORPORATION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VINCI INDUSTRIAL CORPORATION

Related jobs

  • marketing executive job in Bihar

    We are searching for an ambitious marketing executive to spearhead our marketing campaigns

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job Description To create goodwill about the organization its products and services in the market and among the customer. • Experienced within the age group of 30 with a minimum of 10+2 qualification. (Minimum Age 18 Years) • Able to dedicate time, e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • E|commerce Marketing Executive

    Brand marketing for the company. • Bring in new business for the company and convert the new leads. • It is a Full Time Marketing job for candidates with 6 months - 2 years of experience of experience. More about this E-commerce Marketing Executive j...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now