Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Asahna, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Garg Steel Traders will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Garg Steel Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Garg Steel Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 26, Station Rd, Tata Nagar, Khasmahal, Jugsalai, Jamshedpur, Jharkhand 814146.

8. What are the timings of this job?
Ans. Garg Steel Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Garg Steel Traders

Related jobs

  • Assistant Professor|Associate Professor|Professor |

    Job Description Computer Science & Engineering Computer Applications Education Management (Business Analytics/Digital Marketing) Pharmacy Electrical Engineering Physiotherapy Agriculture Humanities Applied Sciences (Mathematics/Chemistry) Clinica...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Hazaribagh, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    We are looking sales manager in Jharkhad area

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Responsibilities • Counter Sales • Going into field 5 days in a month for project orders & market survey. • Handling other Staff • Maintaining stock of all item & ordering when below certain quantity • Meeting supplier company sales staff, un...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now