Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Thane

Working Hours :
11:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
B2B Experienced Field Sales And Marketing Executive. Experience From Wholesale Trade (Any) Or Specially Ladies Wear Like Saree, Lehengas Is Prefered. Key Responsilities Will Be Exploring Markets,Maintaining Relationship With Clientsand Take Orders. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2B This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Field Sales & Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arh Fab Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arh Fab Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arh Fab Llp expects the candidate to have the following skills: B2b, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Arh Fab Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arh Fab Llp expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Arh Fab Llp

Related jobs

  • Link Building SEO

    I required a Link Builder in quantity + Quality on daily based, Around 3000-5000 Quality back links per month based, for around +-15 multiple website for multiple keywords. Work from home based. Job Types: Part-time, Freelance Pay: ₹5,000.00 - ₹10,00...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Manager

    Work From Office only (not Work From Home). Location: Navi Mumbai, Turbhe Company: Crysendo Position: Social Media Manager Overview: As a Social Media Manager at Crysendo , you will be responsible for planning, strategizing, and executing social medi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Knitwear Styling Intern

    Position: Kitwear Styling Intern Brand name: Sencillo Location:* Taloja and Worli *Duration:* 3 months Job Type:* Internship Qualification: Graduate for Fashion design Gender: Female Working day: Mainly Mon- Friday but if any on Saturday then work fr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now