Field Sales |amp| Marketing Executive Rohtak
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Hardware Tools Product Sell Karna. (Hardware Tools, Hand Tools & Power Tools). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b Bike, Distributor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avior Corporate Park, Mulund West, Mumbai, Maharashtra 124001.
8. What are the timings of this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Retail Sales Executive Faridabad
responsible for day to day sales Responsible for day to day store operations Stock keeping Customer engagement More about this Retail Sales Executive job Exeliq Food Retail Private Limited is aggressively hiring for the job profile of Retail Sales Ex...
-
Retail Sales Representative
Attending walkin customers, Understand their need & helping them for their requirements. Providing solution to their needs. Discipline is must required. Must have experience in Retail. Polite behavior needed. Should have done sales job in past.Sh...
-
Hotel Sales Manager
Responsible For Managing Hotel Sales, Planning New Strategies And Opportunities, Sales Promotion, Training Staff To Acquire The Goal. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Hotel Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for...