Field Sales Coordinator
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Assigning Work, Solving Issues, Managing Team, Maintaining Record. Making Quote Cold Call Payment Followup. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike
More info about this Field Sales Coordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Vibracion technologies pvt ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Vibracion technologies pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Vibracion technologies pvt ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate tie ups, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shri Vibracion technologies pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shri Vibracion technologies pvt ltd
Near SM Mart Ganesh Nagar Talawade
Pune..
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Vibracion technologies pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:o0 am - 6:00 pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Marketing Representative
Role & Responsibilities - Field Joblead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clientspreferred Candidate Profilehealthcare Professionals /Biomedical Engin...
-
Real Estate Sales Executive
You will prospect for and cultivate potential buyers, and represent sellers during the home sales transaction. You determine clients' needs, then show them homes that meet those needs. You also tour and value homes for sellers. Responsibilities Set u...
-
Sales Associate
Designation: Sales Associate - Inbound Type: Full-time Location: Aundh, Pune Qualification: Degree in a marketing-related field Experience: Fresher or candidates with 1 years of experience Responsibilities: • Actively Contacting potential clients via...