Field Sales Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

We Are An Equal Opportunity Company And Care For Life-Work Balance. Candidate Would 1. Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 2. Work On Crm For Sales Management And Reporting Purposes, 3. Extensive Knowledge Of Western Rajasthan Market And Outstation Visits, 4. May Also Need To Work On Marketing Research, Distributor Networks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +0, Shantipriy Nagar, Near Raj Hospital, Chopasani Road, Jodhpur. 342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: A&N Sales Services Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Delivery Associates | E|Commerce Executive Jobs in Jodhpur

    India’s leading E-commerce company e.i. Ecom Express currently hiring for Delivery Associates – E-Commerce Executive Jobs in Jodhpur Rajasthan with below requirement, meantime ideal candidate should have good knowledge of e-commerce services to get s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Sales Executive

    1 year of Software Sales ExperienceProficiency in the following skills:o Professional Attitude to handle new leads and clients with confidence and willingness to sell the product and close the deal o Determining a client's business requirements and w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Furniture | Handicraft Export Manager

    Job Summary Whatsapp me resume over : ++1-+54++71777 ( HV Vishnoi ) Email drafting Email Follow up Email Content generation Sending Email to our international clients Scheduling meeting with our clients Follow up with customer over Whatsapp Sending s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now