Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Udaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Full–time
We Have Field Sales Executive Profile For Paytm Company And Candidates Needs To Visit Shops To Make Their Account On Paytm And Onboard Them For Future Online Transaction. Should Have : Bike | B2C

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R.L.INFRA AND FIBER PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R.L.INFRA AND FIBER PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R.L.INFRA AND FIBER PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B 254 , sector 4 naya kheda vidyadhar
nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. R.L.INFRA AND FIBER PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +am - 6pm | Monday to Saturday


Company Name: R.L.INFRA AND FIBER PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Area Sales Manager Retail Udaipur

    Anticipate sales and expenses goals monthly and annually and prepare departmental operating budget. Hire, train and monitor automotive sales employees and process and monitor commission sheets and payroll. Determine and upgrade in compliance with Fed...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    UdaipurUdaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Territory Sales

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India’s leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sr| Sales Executive| Udaipur

    Viva Composite Panel Private Limited is leading manufacturers and suppliers of high-quality Aluminium Composite Panel in India. Our journey startedin 2003.Manufacturing Plant based at Umbergaon, Gujarat.HO in Andheri near Marol Naka Metro Station A s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now