Field Sales Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Get Orders & Collect Payments From Kiran Shops/Malls. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | FMCG

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivam Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivam Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivam Enterprises expects the candidate to have the following skills: Fmcg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shivam Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nand Kumari bhawan, Anugrah Narayan Road, Kadamkuan Patna Bihar 800003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivam Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Shivam Enterprises

Related jobs

  • Branding Executive

    About Us: Testbook is the fastest growing & leading EdTech platform established since more than 8 years, focussed on Government & Private Job Exams and with an eye to capture we have exams such as Banking, SSC, Railways, GATE, UPSC , Teaching...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • marketing sales executive

    field and hybrid work along with cold calling handling the client generating leads and increase the sales

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Specialist

    Job description Hiring for digital marketing expert Add manager specialist- 4+ years of experience in executing and manage all online marketing activities (SEO / SEM / PPC / SMO, Google Ad-words / Social Media Marketing etc.) Responsibilities • Maneu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now