Field Sales Executive
- Category: Fresher Jobs
- Location: Hyderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, SIM Card, Mutual Fund, B2C | Preferred Experience In : Insurance, Credit Card, Loan, Real Estate
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Urban Money will provide a salary in the range of 14000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Urban Money expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Urban Money expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Credit card, Insurance, License, Loan, Mutual fund, Real estate, Sim card.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Urban Money expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4th floor, Kura Towers, opp pillar C1335, Near Prakash Nagar metro station, Begumpet, Hyderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Urban Money expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Inside Sales Executive
Hi, We have an Admirable Opportunity in Asia largest Health Care Company . Profile : Inside sales Package : Up-to 4 .5 LPA + Incentives + Medical Claim Location : Hyderabad Experience : 1-4 years(FRESHERS CAN ALSO APPLY) Required - HINDI ,ENGLISH Key...
-
Field Sales Executive
Job Purpose: To maximize the sales of a company's goods or services by making powerful and successful sales presentations in different settings to crack profitable deals and referrals and thereby achieve sales target Key Responsibilities: Achieving s...
-
Inside Sales Executive
Apply on LinkedIn Inside Sales Executive Envision Enterprise Solutions Hyderabad, Telangana Apply on LinkedIn 15 hours ago Full–time Job Description: · Experience: 2-3 Years with an IT Company · Proven inside sales experience in the Americas region (...