Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Hisar, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License, B2B, B2C | Preferred Experience In : Loan

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ropson Nidhi Bank (Direct Hiring) Not Never Any Charge will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ropson Nidhi Bank (Direct Hiring) Not Never Any Charge expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ropson Nidhi Bank (Direct Hiring) Not Never Any Charge expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, License, Loan.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 235, 2nd Floor, Opposite Sector -13 Entrance, Modal Town,Ronak Dhaba k samne ,Deshi Dhaba k uprDistt- Hisar, Haryana Pincode -124001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ropson Nidhi Bank (Direct Hiring) Not Never Any Charge expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Ropson Nidhi Bank (Direct Hiring) Not Never Any Charge Hisar, Haryana

Related jobs

  • Consultant|Executive|Manager|Assistant

    - We are hiring Tele callers, Sales & Marketing Consultants, Business Development Executive/Managers, and Assistant Managers at Gurgaon location for a Real Estate company. (Work from Office) Position : Sales & Marketing Consultants Industry :...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Development Manager

    Position- Branch Development Manager Variable Agency Department - Sales and Distribution Reporting to - DBM/Branch Manager Variable Agency Open Position - 03 Rohtak & 03 Hisar Experience • 3-4 years of relevant work experience, preferably in heal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Hisar, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Sales | Insurance

    Position : Sales Manager (Insurance) CTC : Up to 4.00 LPA + Incentives + Other benefits Roles & Responsibilities : - New agent recruitment, assessment, and training. - Evaluating performance and creating plans of action. - Forming trusting connec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Kaithal, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now