Field Sales Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

We Are An Equal Opportunity Company And Care For Life-Work Balance. Candidate Would 1. Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 2. Work On Crm For Sales Management And Reporting Purposes, 3. Extensive Knowledge Of Western Rajasthan Market And Outstation Visits, 4. May Also Need To Work On Marketing Research, Distributor Networks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +0, Shantipriy Nagar, Near Raj Hospital, Chopasani Road, Jodhpur. 342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. A&N Sales Services Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: A&N Sales Services Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Mentor Home Loans is hiring candidates for below mentioned position Area Sales Manager Experience:- 0 to 1 years

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Manager

    To Create Channel Partner For Salon Bucket For Generation Of Leads ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales and Marketing Head

    Job Responsiblities • Administrative Responsibilities • Team Managing • Must be efficient in playing the role of Branch Head • Managing Multiple Departments • Getting Status Reports from All Departments • Conducting Meetings for Sales Associates • Da...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now