Field Sales Executive
- Category: Fresher Jobs
- Location: Jodhpur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Candidate Should Be Dynamic And Passionate For Sales Pre And Post Sales Franchisee/Client Services Will Be Responsible For Primarily Selling Investment Products And Provide Broking Services To The Client. Should Have : Bike | Distributor, Mutual Fund, Corporate Product, B2C, B2B | Preferred Experience In : Insurance
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nine Star Broking Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nine Star Broking Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nine Star Broking Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate product, Distributor, Insurance, Mutual fund.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 112 Parvati shiv kripa AB Road, Sardapura Jodhpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nine Star Broking Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
CIEL|SEL|25780| Circle Head | Jodhpur
Position Summary This role involves leading a team of Field Sales Engineers (FSE) and achieving sales targets within the markets defined as a cluster. The role is responsible for building the company brand, markets, channels of distribution and coach...
-
CDP | Indian Cuisine
OPERATIONAL 1. Communicates with Sous Chef to ensure follow up on any special problems, guest request etc. 2. Assists the Sous Chef in all the aspects of his duties and performs his/her duties in their absence. 3. Ensures that hygiene & sanitatio...
-
Sell In Manager
Apply Sell In Manager V Vivo Rajasthan Jodhpur, Rajasthan Apply Full–time Position Description Position Name : - Sell In Manager Required Position :- 4(Four) Location :- Jaipur/Jodhpur Position Level :- In-charge Job Preference Required Qualification...