Field Sales Executive

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Acquiring New Customers By Providing Recruitment Solutions, Pitching Products And Services To Prospects And Converting Them. Client Servicing And Relationship Management.Corporate Sales And Business Development.Cold Calling Experience Is A Must. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eloquent Info Solution (WorkIndia) will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eloquent Info Solution (WorkIndia) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eloquent Info Solution (WorkIndia) does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Eloquent Info Solution (WorkIndia) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Eloquent Info Solution (WorkIndia) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Eloquent Info Solution (WorkIndia

Related jobs

  • K2+1 | Mechanical Engineer

    Looking for 2021-2024 passed-out candidates. JOB DESCRIPTIONDesigning, manufacturing, and installing components that fulfill requirements.Analyzing problems or deficiencies and developing solutions to resolve them.Conducting experiments and evaluatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Brand Manager

    This individual will be responsible for developing brand strategies, marketing plans, and product innovations to drive product growth. They should feel comfortable working cross-functionally to execute these strategies and ensure brand consistency. R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Consultant Gastroenterologist Required |SR

    Gastroenterologist required for famous hospitals Over India at following Location :- Chattisgarh bilaspur Haryana Panipat Karnataka Bidar Kerala Kattappana Rajasthan Ajmer West Bengal Cooch- Behar, WB West Bengal Durgapur U.P Hapur Hapur Keep checkin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now