Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Annupir, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. FASHION FACTORY will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. FASHION FACTORY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. FASHION FACTORY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uttarakhand ,haldwani,x.

8. What are the timings of this job?
Ans. FASHION FACTORY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: FASHION FACTORY Anuppur, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ankit Automobiles will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Dhar, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Assistant

    Zivaya Wellness is a leading chain of wellness centers inside major luxury hotels, and is now getting into retail of niche wellness and skincare products with the brand name Kheoni. Kheoni is a sustainability-led SKINCARE startup that was born to sup...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Indore, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Footwear Sales Retail

    Helping Customers To Find Right Shoe Pair, Suggesting Footwear, Ensure Customer Satisfaction, Influence Them To Buy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Footwear More info about this Footwear Sales Retail Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now