Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Speeder shipping services pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Speeder shipping services pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Speeder shipping services pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bellandur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Speeder shipping services pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Speeder shipping services pvt Ltd Kandhe Gounden Chavadi, Tamil Nadu

Related jobs

  • Retail Sales Officer

    Responsible For Managing Sales Function And Staff, Maintaining Store Safety, Assigning Work To Staff, Handling Customer Queries. More info about this Retail Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A STAR TOOLINGS will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    One of my acquaintance is #hiring for #salesassociate role for Chennai and Hyderabad location. Notice Period : Immediate to 15 days. Experience: Freshers and Experienced (Both can apply) Responsibilities: To deliver sales and enhance the customer exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Manager

    meet the monthly Target

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now