Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sonipat, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanjog Engineers will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanjog Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanjog Engineers expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dashrath puri dabri palam road new delhi 131001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanjog Engineers expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sanjog Engineers

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Executive

    For Sales And Marketing Lead Genrate And Good Knowledge Of Computer. Skills Needed : Email Marketing, Social Media | Google Adwords, SMS Marketing More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    For Sales And Marketing Lead Genrate And Good Knowledge Of Computer. Skills Needed : Email Marketing, Social Media | Google Adwords, SMS Marketing More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Faber will provide a salary in the range...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Ambala, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now