Field Sales Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Bhilai, Chhattisgarh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Afc Consulting will provide a salary in the range of 12500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Afc Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: afcconsulting
Bus stand, Plot No-144, Devli, Khanpur, New Delhi, 4+0001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Associate | Housekeeping
Replacement EXPERIENCE 2 - 3 years LOCATION C/O N H Goel World School AT/PO- NARADHA,VIDHANSABHA ROAD. Raipur CG INDIA-4+3111 RAIPUR CHHATTISGARH 121001 CONTACT Subas Chandra Nayak subash.nayak@sodexo.com https://www.sodexo.com
-
Housekeeper
Salary ₹8,000 - ₹10,000 a month Benefits & Perks Provident Fund, Health insurance, Leave encashment, Food provided Job Type Full-time Qualifications Housekeeping: 1 year (Preferred) Total work: 1 year (Preferred) Night Shift (Preferred) Overnight...
-
Housekeeper
Salary ₹8,000 - ₹10,000 a month Benefits & Perks Provident Fund, Health insurance, Leave encashment, Food provided Job Type Full-time Qualifications Housekeeping: 1 year (Preferred) Total work: 1 year (Preferred) Night Shift (Preferred) Overnight...